Kennismakingsdagen

Terwijl op dinsdagochtend 19 mei de regen naar beneden gutst, melden zich 55 man op het station van Roosendaal voor de Kenningsmakingsdagen. Een mix van burgers, militairen en herintreders heeft de kans aangegrepen om zich in een driedaags programma te lees verder »

Aanbieding voor veteranen.

Van donderdag 24 tot en met zondag 29 september 2015 is in AHOY Rotterdam de 61e editie van de Nationale Taptoe. Een speciaal arrangement wordt op donderdagmiddag 24 september aangeboden aan de veteranen. Veteranen evt. met partner of begeleider zijn lees verder »

Dagboek van onze helden. Commando in Mali.

mqdefault

Onder deze titel is vanaf maandag 18 mei door zijn ogen te zien wat een Nederlandse commando zoal meemaakt in Mali. Samen met zijn collega’s moet hij ervoor zorgen dat rust en regelmaat terugkeren in het instabiele noorden van het lees verder »

Voor de 18 keer is de Woerdenmars gelopen.

Donderdag 7 mei werd voor de 18 keer de van Woerdenmars gelopen. Een tocht van ruim 30 kilometer werd afgelegd door ruim 80 oud-commando’s. Het was een prachtige dag met echt commandoweer. Niemand bleef droog… Na de lunch op de kazerne lees verder »

Onthulling Kevin van de Rijdtplantsoen op 4 mei

Ter herinnering aan gesneuvelde Venrayse Commando. Plantsoen krijgt naam van Kevin van de Rijdt De in 2009 gesneuvelde Venrayse militair Kevin van de Rijdt krijgt in zijn geboorteplaats een plantsoen. Burgemeester en wethouders willen het plantsoen bij het Kerkpad, waar de lees verder »

stichting-nieuws.php (nl-onthulling-kevin-van-de-rijdtplantsoen-op-4-mei)